…and we’re back!

Så gik der pludselig en rum tid siden mit sidste indlæg. Det er bestemt ikke min intention at denne blog skal være sådan én der står og snorksover, der har bare været nogle vigtige opgaver at se til, og nogle halvstore beslutninger at træffe.

Men en dag som idag, hvor regnen drysser frit fra en grå himmel, må det være tid til en lille post. Jeg er lidt klatøjet og små-hæs efter en ENTAKT-koncert i Svendborg igår aftes, som endte med at blive af den sveddryppende, rockede slags. Det var sjovt. Sørg for at komme forbi når vi runder af på Gimle i Roskilde d. 9. juni!

Nu jeg er ved ENTAKT, så må jeg straks anbefale seneste skud på remix-stammen, som kommer fra talentfulde Soffie Viemose. Hun har remixet Størrelse 43, og jeg må sige jeg synes hun har gjort et glimrende stykke arbejde. Stream- eller download (gratis) her:
Størrelse 43 (SFF VMS remix)

Hvad er der ellers sket siden sidst? Alting! (føles det som)…

Jeg har været i Barcelona, og elskede det. Ikke kun pga. af fodboldoplevelserne (men også derfor). Jeg er nødt til at prøve at bo der på et tidspunkt.

Jeg skriver en del på – hvad der gerne skulle ende som – min første soloplade. Det er ikke Grønlandssangene, det er en helt anden slags. Det er stadig meget støbeske-ramt, men jeg synes selv det tegner rigtig godt.

Jeg glæder mig efterhånden ekstremt meget til Northside Festival. Sikke et program. Thomas Dybdahl, Crystal Castles, The Streets, The Naked And Famous, Jamie Woon, Interpol, Band Of Horses, Suede, Elbow. Mmm!

Over og ud – på genskriv!

Advertisements

About Jonas Villumsen

Erm.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s