Det soloalbum, dér…

Det er forår i TænkeBoksen!

Endelig en rolig stund til en lille rapport fra plade-land. I løbet af de sidste måneder har jeg knoklet enden ud af benklæderne i studiet, og jeg synes faktisk det begynder at ligne noget efterhånden.

De første 5 sange er nu helt i kassen og klar til mix, og det varer nok heller ikke længe før de sidste følger trop. Jeg er virkelig spændt, udmattet og stolt. Rart at musikken spiller, når nu det koster at være Barça-fan these days…

Jeg har været så heldig at få uvurderlige bidrag til min plade fra en stribe fremragende musikanter (folk fra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 m.fl)

Snart kommer så den periode hvor jeg skal finde ud af hvilken rute, ud i verden, sangene skal sendes af. Det bliver spændende at undersøge mulighederne, så snart der er tid og overskud til den slags. Jeg er i øvrigt fortsat i tvivl om hvilket navn musikken skal udgives under. Pt. hælder jeg nok mest til mit eget navn – selv om det dog for nylig blev foreslået at jeg skulle udgive det som “Jonas Villumson”.

Der er med andre ord styr på sagerne…
I’ll be back.

Over og ud – med en lille én til solskinssøndagskaffen:

Advertisements

About Jonas Villumsen

Erm.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det soloalbum, dér…

  1. Mir Nielsen says:

    Mens jeg hang i tagrenden og så på lysende i Roskilde havn kom vinden væltende ned fra tagryggen og nu står mit dovne smil fra i søndags og trækker i smilehullerne. Mine øre venter på sange der er mere end blot i versaler og er sprøde som tvebakker. Så jeg kniber mig selv her i varmen og håber på at der ikke ruller flere hoveder før en månebeskinnet vise ser lysene i Roskilde havn fra tagrendens perspektiv sammen med mig.

  2. JV says:

    Smukt! 🙂
    På genhør inden længe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s